Naša politika povrata i povrata traje 30 dana. Ako je prošlo 30 dana od vaše kupnje, ne možemo vam ponuditi puni povrat ili zamjenu.

Da biste bili podobni za povrat, vaš predmet mora biti neiskorišten i u istom stanju u kojem ste ga primili. Također mora biti u originalnom pakiranju.

Za dovršetak povrata potreban nam je račun ili dokaz o kupnji.

Molimo vas da svoju kupnju ne vraćate proizvođaču.

Postoje određene situacije u kojima se odobravaju samo djelomični povrati:

  • Proizvodi s očitim znakovima korištenja
  • Otvoreni proizvodi
  • Neispravno korišteni proizvodi
  • Potrošeni proizvodi
  • Bilo koji predmet koji nije u izvornom stanju, oštećen je ili mu nedostaju dijelovi iz razloga koji nisu posljedica naše pogreške.
  • Svaki predmet koji je vraćen više od 30 dana nakon isporuke

Povrat novca

Nakon što vaš povrat bude primljen i pregledan, poslat ćemo vam e-poruku da vas obavijestimo da smo primili vaš vraćeni artikl. Također ćemo vas obavijestiti o odobrenju ili odbijanju vašeg povrata novca.

Ako ste odobreni, tada će se vaš povrat novca obraditi, a kredit će se automatski primijeniti na vašu kreditnu karticu ili izvorni način plaćanja, unutar određenog broja dana.

Kasne ili nedostaju povrati

Ako još niste primili povrat novca, prvo ponovno provjerite svoj bankovni račun.

Zatim se obratite izdavatelju kreditne kartice, može proći neko vrijeme prije nego što povrat novca bude službeno objavljen.

Zatim kontaktirajte svoju banku. Često postoji određeno vrijeme obrade prije nego što se objavi povrat.

Ako ste sve ovo učinili, a još uvijek niste primili povrat novca, kontaktirajte nas na info@artzumbur.hr.

Rasprodajni artikli

Povrat se može izvršiti samo za artikle s redovnim cijenama. Artikli na rasprodaji ne mogu se vratiti.

Razmjene

Zamjenjujemo samo artikle ako su neispravni ili oštećeni. Ako ga trebate zamijeniti za isti artikl, pošaljite nam e-poštu na info@artzumbur.hr i pošaljite svoj predmet na Art zumbur d.o.o., Mlinska 7, 10430 Samobor.

Darovi

Ako je predmet označen kao dar prilikom kupnje i isporučen izravno vama, dobit ćete poklon bonus u vrijednosti povrata. Nakon primitka vraćenog artikla, poklon bon će vam biti poslan poštom.

Ako artikl nije bio označen kao dar prilikom kupnje ili je darivatelj poslao narudžbu sebi da bi je kasnije dao, darivatelju ćemo poslati povrat novca i on će saznati za vaš povrat.

Dostava

Da biste vratili svoj proizvod, trebali biste svoj proizvod poslati poštom na Art zumbur d.o.o., Mlinska 7, 10430 Samobor.

Vi ćete biti odgovorni za plaćanje vlastitih troškova dostave za povrat vašeg artikla. Troškovi dostave su nepovratni. Ako dobijete povrat, trošak povratne dostave će se odbiti od vašeg povrata.

Ovisno o tome gdje živite, vrijeme koje može potrajati da vaš razmijenjeni proizvod stigne do vas može varirati.

Ako vraćate skuplje artikle, razmislite o korištenju usluge dostave koja se može pratiti ili o kupnji osiguranja dostave. Ne jamčimo da ćemo primiti vaš vraćeni predmet.

Trebate pomoć?

Kontaktirajte nas na info@artzumbur.hr za pitanja u vezi s povratom novca.